Ruoppaukset, vesistöjen kunnostukset ja maarakennustyöt kokemuksella

”Me aloitamme hommat siinä vaiheessa, kun muut ovat jo luovuttaneet”

Ruoppaukset ja vesistöjen kunnostukset

Toteutamme kaikki ruoppaukset ja rantojen kunnostustyöt. Hoidamme ruoppaukset pitkäpuomisella kalustollamme maalta käsin tai erityisen haastavissa kohteissa ja pehmeiköillä kelluvan kalustomme avulla.

Rantapengerrykset ja ranta-alueet

Kunnostamme rantapengerrykset ja erilaiset ranta-alueet kokemuksella. Vesistöjen tuntumassa sijaitsevan maaperän saneerausprojektit vaativat osaamista ja me vastaamme haasteeseen!

Maamassojen vaihdot ja saastemaiden poistaminen

Teemme maamassojen vaihdot, routakorjaukset ja maa-ainestäytöt sekä vesistöjen läheisyydessä, että sisämaassa. Olemme kokenut kumppani myös saastemaa-urakointiin.

Pohjavesisuojaukset

Teemme pohjavesisuojauksia teollisuuden ja julkisen sektorin tarpeisiin käyttäen erilaisia maanrakennuskankaita, suodatinkankaita ja -muovituksia. Työskentelemme urakka- ja tuntiperusteisesti.

Proomukuljetukset

Kuljetamme ruoppausmassat, hiekat, rakennustarvikkeet ym. saarien ja mantereen välillä. Kelluvalla kalustolla ruoppaamme erityisen vaativat kohteet.

Piharakentaminen ja maisemointi

Urakoimme piha- ja viherrakentamisen, sekä maisemointien parissa. Teemme yhteistyötä sekä isojen, että pienempien toimijoiden kanssa. Kauttamme myös sorakuoppien maisemoinnit!

Maansiirrot dumppereilla ja kuorma-autoilla

Kalustomme mahdollistaa mittavatkin urakoinnit maansiirron ja maa-aineskuljetusten parissa.