VESISTÖJEN KUNNOSTUKSET JA MAARAKENNUSTYÖT YLI 20 VUODEN KOKEMUKSELLA

Pyydä tarjous >>

”Me aloitamme hommat siinä vaiheessa, kun muut ovat jo luovuttaneet”


Rantalatimber Oy tarjoaa monipuoliset maa- ja vesirakentamisen palvelut kuten ruoppaukset, louhinnat, vesistöjen kunnostukset ja maarakennustyöt Hollolassa, Kuopiossa, Jyväskylässä, Ylöjärvellä ja koko Suomen alueella. Meillä on yli 20 vuoden kokemus alaltamme ja palvelemme niin yksityisasiakkaita, yrityksiä kuin yhteisöjäkin. Erikoisosaamistamme on pitkäpuomisten erikoiskaivinkoneiden käyttö maalla ja vedessä tehtävissä ruoppauksissa. Rakennamme niin pienvenesatamat kuin siltapenkereet ja siltarummut. Meillä on runsaasti kokemusta myös teollisuuden erikoiskohteista kuten prosessialtaiden rakentamisesta, kunnostamisesta ja huollosta. Lue sivuillamme lisää palveluistamme ja kysy lisää tai pyydä tarjous ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä sivuiltamme löytyvä lomake.

PALVELUT

ruoppaustyöt

RUOPPAUKSET JA VESISTÖJEN KUNNOSTUKSET

Toteutamme kaikki ruoppaukset ja rantojen kunnostustyöt. Työn tavoitteena on vähentää ravinnekuormia sekä rakentaa kosteikkoja, altaita tai pienvenesatamia. Hoidamme ruoppaukset pitkäpuomisella kalustollamme maalta käsin tai erityisen haastavissa kohteissa ja pehmeiköillä kelluvan kalustomme avulla.

Lue lisää ruoppauksesta >>
ranta-alueen pengerrystyöt

RANTAPENGERRYKSET JA RANTA-ALUEET

Kunnostamme rantapengerrykset ja erilaiset ranta-alueet kokemuksella. Vesistöjen tuntumassa sijaitsevan maaperän saneerausprojektit vaativat osaamista ja me vastaamme haasteeseen!

saastemaan poisto

MAAMASSOJEN VAIHDOT JA SAASTEMAIDEN POISTAMINEN

Teemme maamassojen vaihdot, routakorjaukset ja maa-ainestäytöt sekä vesistöjen läheisyydessä, että sisämaassa. Olemme kokenut kumppani myös saastemaiden urakointiin.

pohjavesisuojaus

POHJAVESISUOJAUKSET

Teemme pohjavesisuojauksia teollisuuden ja julkisen sektorin tarpeisiin käyttäen erilaisia maarakennuskankaita, suodatinkankaita ja -muovituksia. Työskentelemme urakka- ja tuntiperusteisesti.

kaivinkoneen proomukuljetus

PROOMUKULJETUKSET

Kuljetamme ruoppausmassat, hiekat, rakennustarvikkeet ym. saarien ja mantereen välillä. Kelluvalla kalustolla ruoppaamme erityisen vaativat kohteet.

piharakentamista kaivinkoneella ja kuorma-autolla

PIHARAKENTAMINEN JA MAISEMOINTI

Urakoimme piha- ja viherrakentamisen, sekä maisemointien parissa. Teemme yhteistyötä sekä isojen, että pienempien toimijoiden kanssa. Kauttamme myös sorakuoppien maisemoinnit!

maansiirrot

MAANSIIRROT DUMPPEREILLA JA KUORMA-AUTOILLA

Kalustomme mahdollistaa mittavatkin urakoinnit maansiirron ja maa-aineskuljetusten parissa.

kalatiet

RANTARAKENTAMINEN

Rantarakentamiseen kuuluu mm. rantapenkereen tukeminen, eroosiosuojaus sekä ruoppausta. Kohteitamme ovat mm.
  • Prosessialtaat
  • Kala-altaat, kalaportaat
  • Kalatiet
  • Koskirakenteet
  • Patorakenteet
  • Koskikunnostukset